Patlamada bir aile yok oldu

 21 yaşındaki asker, Gaziantep’te eşi duygu ve henüz 1 yaşındaki kızı Almina Melisa Aker’le birlikte dün akşam teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda yaşamını yitirdi.   ŞIRNAK’ta vatani görevini yapan 21 yaşındaki Onur Fikret Aker, izinli

Patlamada bir aile yok oldu

 21 yaşındaki asker, Gaziantep’te eşi duygu ve henüz 1 yaşındaki kızı Almina Melisa Aker’le birlikte dün akşam teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda yaşamını yitirdi.

 

 

 

ŞIRNAK’ta vatani görevini yapan 21 yaşındaki Onur Fikret Aker, izinli geldiği memleketi Gaziantep’te eşi duygu ve henüz 1 yaşındaki kızı Almina Melisa Aker’le birlikte dün akşam teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda yaşamını yitirdi.

 

Bayram izni için memleketi Gaziantep’te bulunan er Onur Fikret Aker, yanında eşi Duygu ve minik kızı Almina Melisa’yı da alarak akraba ziyaretine gitmek için halk otobüsüne bindi. Otobüs, Şahitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi karşısında bulunan durağa geldiğinde ortalık cehenneme döndü.

 

Teröristler, polis merkezine 10 metre uzaklıkta park ettikleri bomba yüklü otomobili uzaktan kumandayla infilak ettirince otobüs alev topu haline geldi. 66 kişinin yaralandığı saldırıda yaşamını yitirenler 9 kişi arasında er Onur Fikret ve Duygu Aker çiftiyle minik kızları Almina Melisa da vardı.

 

Gaziantep’in İslahiye İlçesi nüfusuna kayıtlı ve her ikisi de Hasan Ali Yücel Lisesi’nden mezun olan Onur Fikret ve Duygu Aker çifti ile 1 yaşındaki kızları Almina Melisa Aker’den geriye, birlikte çektirdikleri sosyal paylaşım sitelerindeki fotoğrafları kaldı.

 

Sosyal paylaşım sitelerinde askerlik fotoğraflarını paylaşan Onur Fikret Aker’in sevdiği söz olarak, ’Asker olmak o kadar gurur ve onur verici bir duygudur ki; vatanı korumak her gencin elinde olmayan bir anahtardır’ cümlesini paylaşması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem