Pasaport almak isteyenlere büyük kolaylık!

Emniyet Genel Müdürlüğü Pasaport ve Güvenli Belge Daire Başkanlığı şimdi de pasaporta acil ihtiyaç duyan vatandaşlar için çağrı merkezi oluşturdu.Pasaport almak için beklemek istemeyen ve acil yurtdışına çıkması gerekenler, herkes gibi 'http://www.epasapo

Pasaport almak isteyenlere büyük kolaylık!

Emniyet Genel Müdürlüğü Pasaport ve Güvenli Belge Daire Başkanlığı şimdi de pasaporta acil ihtiyaç duyan vatandaşlar için çağrı merkezi oluşturdu.

Pasaport almak için beklemek istemeyen ve acil yurtdışına çıkması gerekenler, herkes gibi 'http://www.epasaport.gov.tr' adresinden pasaport başvurusu yapıp randevu alıyordu. Randevu alanlar, ardından pasaportunu alacağı emniyet müdürlüğüne gidip acil başvuru formunu dolduruyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü Pasaport ve Güvenli Belge Daire Başkanlığı, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, acil pasaport alan vatandaşların arayabileceği telefon numaralarını kamuoyuna duyurdu. Açıklamada, "Pasaporta acil ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik '0 312 462 91 46 - 0 312 462 91 47' numaralı telefon numaralarının olduğu çağrı merkezi oluşturulmuştur." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler