Pasaport alacaklar dikkat!

Emniyet Genel Müdürlüğü, pasaporta acil ihtiyaç duyan vatandaşlar için önemli bir uyarıda bulundu. Mesai saatlerinin değiştiğini bildiren Emniyet Genel Müdürlüğü Pasaport ve Güvenli Belge Daire Başkanlığı, daha önce 08.00-17.00 arasında olan mesai saatler

Pasaport alacaklar dikkat!

Emniyet Genel Müdürlüğü, pasaporta acil ihtiyaç duyan vatandaşlar için önemli bir uyarıda bulundu. Mesai saatlerinin değiştiğini bildiren Emniyet Genel Müdürlüğü Pasaport ve Güvenli Belge Daire Başkanlığı, daha önce 08.00-17.00 arasında olan mesai saatlerinin, 23 Haziran 2014 tarihinden itibaren 09.00-18.00 olarak belirlendiğini duyurdu.

Açıklamada, "Acil pasaport müracaatında bulunan vatandaşlarımız ile pasaportunu elden teslim almak isteyen vatandaşlarımızın 23 Haziran 2014 tarihinden itibaren 09.00-18.00 saatleri arasında Daire Başkanlığımıza gelmeleri gerekmektedir." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler