Parmak izlerini sildi kamerayı unuttu

Bartın'da bir marketten 3 bin lira değerinde sigara çalan şüpheli, dokunduğu her yeri silerek parmak izlerini yok etti. Güvenlik kamerasını unutan hırsızın kimliği tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatıldı.Önceki gece saat 04.20 sıralarında Kurt

Parmak izlerini sildi kamerayı unuttu

Bartın'da bir marketten 3 bin lira değerinde sigara çalan şüpheli, dokunduğu her yeri silerek parmak izlerini yok etti. Güvenlik kamerasını unutan hırsızın kimliği tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Önceki gece saat 04.20 sıralarında Kurtköy Köyü'ndeki Yaşar Sarıbıyık'a ait bir markete giren hırsız, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde yazar kasayı açarak içerisinde bulunan 170 lirayı çaldı. Masanın üzerinde bulduğu bezle parmak izi bırakmamak için dokunduğu her yeri silen hırsız, daha sonra raflarda bulunan sigaraları çaldı. Yaklaşık 4 dakikada 3 bin lira değerinde sigara çalan hırsız, kapıyı açık bırakarak marketten çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri, şüphelinin kimliğini saptadı. Jandarma ekipleri hırsızlık suçundan daha önce sabıkası bulunan kişiyi yakalamak için araştırma başlattı.

faf6d4a940f1b704c0df4a43a4314a84.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem