Park kavgasından gözaltına alınanlar serbest bırakıldı - Samsun Haber

Samsun'da otomobil parkı meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan ve 6 kişinin yaralandığı kavgada 7 şüpheliden adliyeye sevk edilen 5 kişi serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi üzerinde 2 grup arasında çıka

Park kavgasından gözaltına alınanlar serbest bırakıldı - Samsun Haber

Samsun'da otomobil parkı meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan ve 6 kişinin yaralandığı kavgada 7 şüpheliden adliyeye sevk edilen 5 kişi serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi üzerinde 2 grup arasında çıkan kavgada yaralanan Y.K. (51) ve oğlu F.K. (30) ve karşı grup olan O.K. (43), E.A. (20), E.A. (25), Ç.T. (24) ile S.K.'dan (41) bugün adliyeye çıkarılan Y.K., F.K., O.K., E.A. ve S.K, mahkeme tarafından serbest bırakılırken, E.A. ve Ç.T.'nin ise hastanede tedavileri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler