Park halindeki otomobili benzin döküp yaktılar!

Diyarbakır'da park halinde bulunan bir otomobil kimliği belirsiz kişi yada kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi.Yanan otomobil bomba gibi patlayarak kül olurken çevrede bulunan bazı evlerin balkonları ise çıkan yangın nedeniyle zarar gördü.Edinilen bi

Park halindeki otomobili benzin döküp yaktılar!

Diyarbakır'da park halinde bulunan bir otomobil kimliği belirsiz kişi yada kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi.Yanan otomobil bomba gibi patlayarak kül olurken çevrede bulunan bazı evlerin balkonları ise çıkan yangın nedeniyle zarar gördü.

Edinilen bilgilere göre olay, gece saat 01.30 sularında Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Şehitlik mahallesi 16. sokakta meydana geldi. Park halinde bulunan 65 EZ 076 plakalı özel otomobilin yanına yaklaşan kimliği belirsiz 4 kişi aracın üzerine benzin döktü. Bu sırada olayı gören çevredeki vatandaşlar duruma tepki gösterince şahıslar vatandaşlara küfür ederek hakaretlerde bulundu. Şahıslar benzin döktükleri aracı ateşe verdikten sonra geldikleri araca binerek hızla bölgeden uzaklaştı.

Bir anda alev topuna dönen araç çevredeki vatandaşların itfaiye ve polis ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ise yanan otomobile müdahalede bulunarak kısa sürede söndürdü. Otomobil küle dönerken çevrede bulunan bir apartmanın 4 balkonunun ise çıkan yangın nedeniyle zarar gördüğü görüldü.

İtfaiye ekipleri tarafından yangının kontrol altına alınıp söndürülmesiyle bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil topladı.

Yanan otomobili titizlikle inceleyen polis ekipleri kaçan 4 şüpheli şahısın yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan çevrede bulunan vatandaşlar, otomobilin ateşe verilmeden önce silahlı bir kavganın yaşandığını, ardından da başka bir otomobil ile gelen 4 şahsın otomobile benzin dökerek ateşe verdiklerini iddia ettiler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler