Park halindeki kamyonet yandı

Antalya'da park halindeki kamyonet alev alev yandı. Olay, Kepez ilçesi Kızılsaray Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sahibi tespit edilemeyen park halindeki kamyonet bir anda yanmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşların önce k

Park halindeki kamyonet yandı

Antalya'da park halindeki kamyonet alev alev yandı.

Olay, Kepez ilçesi Kızılsaray Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sahibi tespit edilemeyen park halindeki kamyonet bir anda yanmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşların önce kendilerinin müdahale etmeye çalıştığı yangın söndürülemeyince itfaiyeye ve polise bilgi verildi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri, alev alev yanan kamyonete müdahale etti. Yangın söndürüldü ancak kamyonette büyük hasar oluştu. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem