Park halindeki araç patladı: Çok sayıda yaralı var

Mardin'in Nusaybin ilçesinde park halinde bulunan bir aracın patlaması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan ev ve iş yerleri zarar gördü, bir alışveriş merkezinde yangın çıktı.Alınan bilgilere göre, Mardin'in Nusaybin il

Park halindeki araç patladı: Çok sayıda yaralı var

Mardin'in Nusaybin ilçesinde park halinde bulunan bir aracın patlaması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan ev ve iş yerleri zarar gördü, bir alışveriş merkezinde yangın çıktı.

Alınan bilgilere göre, Mardin'in Nusaybin ilçesi Yenituran Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patladı. Saat 21.30 sıralarında yaşanan patlamada yoldan geçen birçok kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'e kaldırıldı. Ayrıca patlamanın şiddetiyle çevredeki birçok ev ve iş yeri zarar gördü. Patlamanın yaşandığı yere yakın bir alışveriş merkezinde ise yangın çıktı. İtfaiye ekipleri ise yangını söndürme çalışması başlattı.

Patlamaya neyin sebep olduğu, aracın bombalı olup olmadığı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler