Paris EXPO'da Trabzon rüzgarı!

Paris’te 127 ülkenin katılımıyla açılan Paris EXPO TOPARSA turizm fuarında Trabzon standı büyük ilgi görüyor. Türkiye’de Trabzon’un yanı sıra aynı fuara İzmir ve Pamukkale’de katılıyor. 4 gün boyunca açık olacak fuarda Trabzon standına Fransızların yoğun

Paris EXPO'da Trabzon rüzgarı!

Paris’te 127 ülkenin katılımıyla açılan Paris EXPO TOPARSA turizm fuarında Trabzon standı büyük ilgi görüyor. Türkiye’de Trabzon’un yanı sıra aynı fuara İzmir ve Pamukkale’de katılıyor. 4 gün boyunca açık olacak fuarda Trabzon standına Fransızların yoğun ilgisi var.

Fuarda Trabzon standında ön plana Sümela Manastırı çıkarken, Trabzon’un tarihi ve turistik yerleri tanıtılıyor.

Paris Trabzonlular Derneğide, standa yaptığı katkılarla Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar. Fuarda Trabzon standının organizasyonunda Trabzon Turizm İl Müdürü İsmail Kansız,  Trabzon Çevre Şehircilik Müdürü Vedat Çiftçi, İl Özel İdare Müdürü İbrahim Kul ve Trabzon Turizm İl Müdür yardımcısı  Hasan Hacıahmetoğlu görev alıyor.

Turizm il Müdürü İsmail Kansız Trabzon standının yoğun ilgi gördüğünü belirterek :”Paris’te açılan turizm fuarı Dünya’nın ilgi gösterdiği bir fuar. 127 ülke katılıyor. Bizde Trabzon standımızı açtık. Tarihi, kültürel yapısını burada tanıtıyoruz. Standımıza yoğun ilgi olması bizi memnun etti. Broşürler ve tanıtım cdleri ile Trabzon’u ve bölgenin tanıtımını en iyi şekilde yapıyoruz.” Dedi.

1234139_400426240080367_870826515_n.jpg

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur: ” Trabzon’un 4 bin yıllık bir kent olduğunu belirterek böyle bir fuara da bizde Paris’te yaşayan Trabzonlular olarak katkı vermeye çalışıyrouz. Standımıza Fransızların yanı sıra fuarı gezmeye gelen diğer ülke insanlarının da ilgisini görmek bizi memnun ediyor. 4 gün boyunca  fuar açık kalacak. Bizde trabzon2dan gelen yetkililere her türlü desteği ve yardımı yapıyoruz. Trabzon stadına gösterilen ilgi bir Trabzonlu olarak bizleri memnun ediyor.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler