Parçaları yola dağıldı, metrelerce sürüklendi!

Kaza, sabah 07.00 sıralarında Topkapı Avcılar istikametinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 34 VH 8901 plakalı otomobil seyir halindeyken önce önündeki minibüse, ardından da motosiklete çarptı.Çarpmanın e

Parçaları yola dağıldı, metrelerce sürüklendi!

Kaza, sabah 07.00 sıralarında Topkapı Avcılar istikametinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 34 VH 8901 plakalı otomobil seyir halindeyken önce önündeki minibüse, ardından da motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü taklalar atarak yere savruldu. Metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü bariyer kenarında durabildi. İçinde 3 kişi bulunan otomobilin de motor kısmı araçtan koparak yola fırladı.

YARIM SAAT AMBULANS BEKLEDİLER

Kazanın ardından yaklaşık yarım saat ambulans beklendi. Bu sırada yoldan geçen bir hemşire kaza yerine gelerek bir süre yaralılara müdahale etti. Gelen ambulansa taşınan yaralılar Okmeydanı ve Haseki Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Görgü tanıkları da, kazanın meydana geldiği yerde yaşanan koşuşturmayı ve yaralılara nasıl müdahale ettiklerini anlattı. Kaza yapan otomobilin motorunun metrelerce ileriye fırlaması kazanın dehşetini ortaya koydu. Kazadan dolayı yol bir süreliğine trafiğe kapalı kaldı.

Olay yerine sevk edilen belediye görevlileri de temizlik çalışması yaparak yolun trafiğe açılması için çalıştı. Kaza yapan araçların parçaları metrobüs yoluna savruldu. Kaza sırasında metrobüs yolunun boş olması herkese rahat bir nefes aldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem