'Paralel yapı' operasyonunda son dakika!

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Ahmet Şahin de serbest bırakıldı. Böylelikle serbest kalan kişi sayısı 5'e çıktı.İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu çerçevesindeki soruşturma kapsamında Van'da gözaltına alınan Makbule Çam Elamdağ, emniyettek

'Paralel yapı' operasyonunda son dakika!

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Ahmet Şahin de serbest bırakıldı. Böylelikle serbest kalan kişi sayısı 5'e çıktı.

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu çerçevesindeki soruşturma kapsamında Van'da gözaltına alınan Makbule Çam Elamdağ, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

GEREKÇE ''YAŞI KÜÇÜK ÇOCUĞU OLMASI''

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla dün gözaltına alınan dizi yazarı Elamdağ, Van Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


İstanbul'a gönderilmesi planlanan Elamdağ, "yaşı küçük çocuğu olduğu" gerekçesiyle emniyetteki işlemleri sonrası Van'da serbest bırakıldı.

6 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Bu sabah saatlerinde aralarında "Tek Türkiye" dizisi senaristi Ali Kara ile aynı dizinin yapımcısı Salih Asan'ın da bulunduğu 6 şüpheli, Çevik Kuvvet minibüsüyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Şüpheliler tek tek minibüsten indirilerek adli tabiplikte muayene edildi.

Yaklaşık yarım saat hastanede kalan şüpheliler, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine geri götürüldü.


GECE SERBEST BIRAKILAN 3 İSİM

İfadeleri alınan şüphelilerden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve Naci Çelik Berksoy, gece saatlerinde serbest bırakıldı.

24 KİŞİNİN İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Gözaltındaki  24 kişinin sorgusu ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediyor. İstanbul Başsavcılığı soruşturma dosyasına kısıtlama getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem