Paralel operasyonu Trabzon'a sıçradı

İzmir merkezli 18 ilde düzenlenen paralel yapı operasyonunda, aralarında polis ve bürokratların da bulunduğu 57 kişi hakkında arama kararı çıkartılırken, 44 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında daha önce İzmir'de görev yaptıktan sonra

Paralel operasyonu Trabzon'a sıçradı

İzmir merkezli 18 ilde düzenlenen paralel yapı operasyonunda, aralarında polis ve bürokratların da bulunduğu 57 kişi hakkında arama kararı çıkartılırken, 44 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan isimler arasında daha önce İzmir'de görev yaptıktan sonra Trabzon'a atanan Trabzon Asayiş Şubesi'nde görevli memur R. Z de gözaltına alınarak izmir'e gönderildi.
 
Zanlılar, "Askeri gizli bilgi ve belge bulundurma" davasıyla ilgili soruşturmayı yürütürken kanuni yetkileri dışına çıktığı iddia edilirken, gözaltına alınanlar arasında İzmir eski emniyet müdürü A.B., eski şube müdür yardımcıları T.A. ve M.A.Ş, Eskişehir eski vali yardımcısı M.K., Ankara Merkez eski Valisi A.K., Afyon Polis Okulu eski Müdürü M.K. da bulunuyor.
 
paralel_863.jpg
parale_592.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem