Para için boşanan yandı

Hileli boşanmaları sıkı takibe alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, son 4.5 yılda bin 473 kişinin aylığını bu nedenle iptal etti. Bakan Faruk Çelik, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda, eşinden boşandığı halde birlikte yaşamaya de

Para için boşanan yandı
Hileli boşanmaları sıkı takibe alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, son 4.5 yılda bin 473 kişinin aylığını bu nedenle iptal etti.
 
Bakan Faruk Çelik, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda, eşinden boşandığı halde birlikte yaşamaya devam ettiği belirlenen eş ve çocuklara bağlanan gelir ve aylıkların kesileceği hükmü bulunduğunu anımsattı.
 
Çelik, Ekim 2008'den Şubat 2013'e kadar, bin 473 kişinin boşandığı eşiyle birlikte yaşadığının tespit edilmesi üzerine, aylıklarının kesildiğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem