Pamela Anderson Putin'le akşam yemeği yemek istiyor

Hayvan hakları aktivisti olmasıyla bilinen ünlü oyuncu Pamela Anderson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le akşam yemeği yemek istediğini açıkladı. Kanadalı ünlü oyuncu Pamela Anderson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile hayvan hakları ve çevreyi

Pamela Anderson Putin'le akşam yemeği yemek istiyor
Hayvan hakları aktivisti olmasıyla bilinen ünlü oyuncu Pamela Anderson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le akşam yemeği yemek istediğini açıkladı.

 Kanadalı ünlü oyuncu Pamela Anderson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile hayvan hakları ve çevreyi koruma konusunu konuşacakları bir akşam yemeği yemek istiyor.

Global News sitesinde yer alan habere göre Pamela Anderson, Rusya'nın ABD Büyükelçiliği'ne mektup yazarak Rusya lideri Putin ile hayvan hakları ve çevreyi koruma konusunu konuşacakları bir yemekte bir araya gelme isteğini iletti. Anderson mektubunda, "Sesi uluslararası topluma ulaşan biri olarak, bu imkânımı olabildiğince mütevazi bir şekilde, dünyayı tüm canlılar için daha iyi bir hale getirmek için kullanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

'PUTİN OLMAZSA DONSKİY DE OLUR'

Hollywood yıldızı, Putin'le görüşme imkânı bulamazsa Rusya Doğal Kaynaklar ve Ekoloji Bakanı Sergey Donskiy ile de görüşmekten de çok memnun olacağını söyledi. Anderson, Rus yetkililerle bir öğle ya da akşam yemeğinde buluşmasının kendisine Rusya'nın çevrenin korunması sorunuyla ne kadar ilgili olduğunu daha iyi anlama fırsatı sunacağı görüşünde.

'RUSYA'YI DUYARLILIĞI İÇİN TAKDİR ETMELİYİM'

Pamela Anderson, ayrıca Rusya'nın kürklü fokların korunmasında önemli rol oynadığını belirterek, "Rusya, her yıl birçok fok yavrusunun katledildiği Kanada'nın ürünlerini boykot ederek, kürklere talebi azalttı. Rusya'yı bundan dolayı takdir ediyorum" dedi.

Anderson daha önce Rusya Devlet Başkanı Putin'e mektup yazarak, İzlanda'dan Japonya'ya bin 700 ton oluklu balina etini taşıyan gemi için Kuzey Deniz Yolu'nun kapatılmasını istemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler