Palalı yine gelmedi!

Gezi Parkı olaylarında kalabalığa pala ile saldırdıktan sonra Fas'a kaçan Sabri Ç., 13 Ağustos'ta Türkiye’ye gelmek için aldığı bileti iptal etti.Gezi Parkı olaylarında kalabalığa pala ile saldırması sonrası büyük tepki çeken ve hakkında tutuklama kararı

Palalı yine gelmedi!

Gezi Parkı olaylarında kalabalığa pala ile saldırdıktan sonra Fas'a kaçan Sabri Ç., 13 Ağustos'ta Türkiye’ye gelmek için aldığı bileti iptal etti.

Gezi Parkı olaylarında kalabalığa pala ile saldırması sonrası büyük tepki çeken ve hakkında tutuklama kararı çıkmadan bir gün önce eşi Daoui Hanae ve çocuğu Havin Nilda’yı da yanına alarak Fas’a kaçan Sabri Ç., THY ile ortak uçuş düzenleyen Royal Air Maroc'un uçağı ile Türkiye’ye gelmek için aldığı bileti son dakikada iptal etti.

GELSEYDİ HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINACAKTI

Hakkında 27 yıla kadar hapis cezası istenen Sabri Ç.'nin İstanbul’a ayak basar basmaz hakkında yakalama kararı bulunması nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınacağı öğrenilirken, zanlı daha önce de Türkiye’ye gelişini son dakikada iptal ederek uçağa binmemişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler