Pakistan’daki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki terör saldırısını kınadı.Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencab eyaletinde gerçekleştirilen intihar saldırısını kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Pakistan'da, Pencab Eyaleti İçişleri Bakan

Pakistan’daki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'daki terör saldırısını kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencab eyaletinde gerçekleştirilen intihar saldırısını kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pakistan'da, Pencab Eyaleti İçişleri Bakanı'nın Attok'daki ofisine bir toplantı sırasında intihar saldırısında bulunulduğu, patlamanın etkisiyle binanın çöktüğü ve enkaz altında kalan yaklaşık 25 kişiden, Bakan Hanzade dahil altı kişinin hayatını kaybettiği büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu hain terör eylemini kınıyor, Pakistan Hükümeti ve halkına başsağlığı, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu terör eyleminin kardeş Pakistan'ı, ülkede istikrarın kuvvetlendirilmesi yönündeki çabalarından vazgeçirmeyeceğini biliyor ve teröre karşı yürüttüğü mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha tekrarlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler