Özür Dileriz ama hayvan almıyoruz

Pitbull, 30 Haziran’daki İstanbul konserinin ertesi sabahı 10 kişilik ekibiyle soluğu SuAda’da aldı. Girişte kendisini tanımayan ve rezervasyon için isim soran güvenlik görevlisiyle yaşadığı diyalog, ünlü rap’çiyi güldürdü. İsim sorunca aldığı “Pitbull” y

Özür Dileriz ama hayvan almıyoruz

Pitbull, 30 Haziran’daki İstanbul konserinin ertesi sabahı 10 kişilik ekibiyle soluğu SuAda’da aldı. Girişte kendisini tanımayan ve rezervasyon için isim soran güvenlik görevlisiyle yaşadığı diyalog, ünlü rap’çiyi güldürdü. İsim sorunca aldığı “Pitbull” yanıtı üzerine “Kusura bakmayın, evcil hayvan almıyoruz” diyen görevli, hatasını geç fark etti.

İstanbul’un kalbindeyim 

Bu komik görüşmenin ardından içeri giren Pitbull’un amacı yüzmekti ama hayranlarının yoğun ilgisi planlarını suya düşürdü. Yüzmek yerine sürekli dans eden şarkıcı, sevgilisiyle görüntü alınmasına ise “evliyim” diyerek karşı çıktı. “Avrupa ve Asya kıtasının ortasında olmak çok heyecan verici, Burada kendimi İstanbul’un kalbinde gibi hissettim” diyen rap’çi, akşam saatlerine kadar adada kaldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler