Özsışık" İnternet medyasını boağacaklar"

  İnternet siteleri ve televizyonlara karşı 20 gazetenin yayınladığı ortak deklarasyona İnternet Medyası Derneği başkanı Hadi Özışık cevap verdi. "İNTERNET DÜNYASINI BOĞMA GİRİŞİMİ VAR"  İnternet Medyası Derneği başkanı Hadi Özışık 20 gazetenin internet h

Özsışık" İnternet medyasını boağacaklar"

  İnternet siteleri ve televizyonlara karşı 20 gazetenin yayınladığı ortak deklarasyona İnternet Medyası Derneği başkanı Hadi Özışık cevap verdi.

 

"İNTERNET DÜNYASINI BOĞMA GİRİŞİMİ VAR"

 

 İnternet Medyası Derneği başkanı Hadi Özışık 20 gazetenin internet haberciği konusunda yayınladığı deklarasyonu İnternet Medyasını boğma  harekatı olarak değerlendirdi. Özışık konu ile ilgili olarak sözlerini şöyle sürdürdü. "Haber değeri varsa hiçbir güç bunu önleyemez. Bütün dünyada kaynak belirterek haber alışverişi yapılıyor. Haber değeri varsa haberleştirilir.

Korsan'a hayır sloganının altına ben de imza atıyorum. Bize hiç davet gelmedi konuşulmadı bile. Kararı kendi başlarına aldılar keşke bize danışsaydılar. Bu kararın altında internet dünyasını boğma girişimi var. Bence çok ciddi yanlış yapıyorlar bu kararın altında kalırlar."  yorumunu yaptı.

 

Gazeteport'un sahibi ve Habertürk yazarı Yavuz Semerci "Bu gazete tirajlarını arttıracak bir uygulama değil. Büyük gazetelerin internet siteleri de bizden haber alıyor. Biz gazete haberlerini kullanmıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem