Özkes'ten Bahçeli'ye destek

Tokat'ta bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli, hem CHP'ye hem de HDP'ye yönelik eleştirilerde bulundu. CHP ile ilgili '' CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır'' ifadesini kulla

Özkes'ten Bahçeli'ye destek
Tokat'ta bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli, hem CHP'ye hem de HDP'ye yönelik eleştirilerde bulundu.
 
CHP ile ilgili '' CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır'' ifadesini kullanan Bahçeli'ye destek geçtiğimiz günlerde partisinden istifa etmesi gündeme bomba gibi düşen CHP İstanbul eski milletvekili emekli müftü İhsan Özkes'ten geldi.
 
Bahçeli'nin bu cümlesinin tam isabetli olduğunu ifade eden Özkes, ''İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır'' diye de ekledi.
2-179.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem