Özgür Ünsal eylemcinin çocukluk arkadaşı çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Ankara’da meydana gelen terör saldırısını gerçekleştirdiği öğrenilen cani terörist Seher Çağla Demir’e yardım ettiği ifade edilen Özgür Ünsal’ın olayla tam bağlantısı netleşmezken Özgür’ün bombacının erkek arkadaşını tanıdığı ort

Özgür Ünsal eylemcinin çocukluk arkadaşı çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Ankara’da meydana gelen terör saldırısını gerçekleştirdiği öğrenilen cani terörist Seher Çağla Demir’e yardım ettiği ifade edilen Özgür Ünsal’ın olayla tam bağlantısı netleşmezken Özgür’ün bombacının erkek arkadaşını tanıdığı ortaya çıktı. Aslen Zonguldaklı olan Özgür Ünsal’ın, Tekirdağ’da ailesi ile yaşadığı sırada çocukluk arkadaşı Vahit A. Olduğu öğrenildi.

Ünsal, aile bireylerinin ayrılmasının ardından annesi ile birlikte Ankara’ya yerleşti. Sonrasında Vahit A. İle bir daha görüşmeyen Özgür, yıllar sonra arkadaşı ile birlikte sosyal medya üzerinden görüştükleri öğrenildi. Vahit A, Özgür’e “ Ankara’ya geleciğim” dediği ve sonrasında başkentte giderek Özgür’ün evinde kaldığı öğrenildi. Bombacının erkek arkadaşı Özgür’ün annesi ile yaşadığı evde birkaç gün kaldığı öğrenildi.

Bu sırada da Seher Çağla Demir bu evde kaldığı ve ertesi günü kanlı eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem