Özgen Paşa canlı yayında coştu

TSK'nın Kuzey Irak'taki PKK kamplarını hedef alan kara harekatı hazırlığı TV 8 ekranlarında Haber Aktif'te mercek altına alındı. 1992'deki sınır ötesi harekatı yöneten Emekli General Necati Özgen kara harekatı hazırlıklarını ve olası sonuçları yorumladı.D

Özgen Paşa canlı yayında coştu

TSK'nın Kuzey Irak'taki PKK kamplarını hedef alan kara harekatı hazırlığı TV 8 ekranlarında Haber Aktif'te mercek altına alındı. 1992'deki sınır ötesi harekatı yöneten Emekli General Necati Özgen kara harekatı hazırlıklarını ve olası sonuçları yorumladı.

DİCLE NEHRİNİN KUZEYİ KONTROL ALTINA ALINMALI
22 taburluk bir gücün sonuç alacak bir operasyon yapamayacağını söyleyen Özgen Kandil'i de hedef alacak ve bölgeyi temizleyecek çapta bir operasyon için en az 50 bin asker gerektiğini savundu. Bu operasyonun muhtemelen belli bir ya da bir kaç kampı hedef alabileceğini söyleyen Özgen, Dicle nehrinin kuzeyinde kalan bölgenin olduğu gibi TSK'nın kontrolüne alınması gerektiğini söyleyerek çok geniş bir tampon bölge önerisinde bulundu.

HIZINI ALAMAYINCA SUNUCUYA DA ÇATTI!
Emekli orgeneral Necati Özgen, haritanın başına geçerek operasyonu yorumladığı programda hızını alamyınca sunucuya da fırçayı bastı.

Programın moderatörü Gökmen Karadağ'ın sorularını yanıtlayan Özgen, 'bu operasyonda TSK da zaiyat verebilir mi?' sorusuna sert tepki gösterdi. Karadağ da alığı tepkiye şaşırırken 'neden bana kızdınız?' diye sordu. 'Olur mu hiç TSK dünyadaki en güçlü ordulardandır' diyerek tepkisine devam etti.


Özgen'in program boyunca Gökmen Karadağ'a 'Gökhan Bey' demesi de ilginç diyaloglara neden oldu. Sonunda Özgen'e müdahale eden Karadağ, 'Gökhan değil Gökmen efendim' diyerek düzeltti...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem