Özgecan’ın ismi ’Gençlik Merkezi’ ile yaşatılacak

Mersin’de hunharca bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ismi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Antalya’da hizmete açtığı gençlik merkezinde yaşatılacak.Modern fiziki yapısı ve altyapısıyla Antalyalı gençlerin buluşma adresi olacak

Özgecan’ın ismi ’Gençlik Merkezi’ ile yaşatılacak

Mersin’de hunharca bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ismi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Antalya’da hizmete açtığı gençlik merkezinde yaşatılacak.

Modern fiziki yapısı ve altyapısıyla Antalyalı gençlerin buluşma adresi olacak merkez, Özgecan Aslan ismini aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın birlikte hizmete açtıkları gençlik merkezinde diğer örneklerinde olduğu gibi, "milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, cumhuriyeti ve demokrasiyi benimsemiş donanımlı" gençler yetiştirilecek.

’ÖZGECAN ASLAN GENÇLİK MERKEZİ’ GENÇLERİ BEKLİYOR

Özgecan Aslan Gençlik Merkezi, birçok sosyal aktivite imkanı ve modern fiziki yapısıyla Antalyalı gençlere hizmet verecek. Son teknolojik imkanlarla donatılan ve kapalı alanı 3 bin 765 metrekare olan merkezde 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet rehberlik odası, 2 adet seminer odası, 2 adet derslik, 2 adet bilgisayar işliği ve 1 adet masa tenisi ve langırt salonu bulunuyor.

Merkez içinde gençlerin farklı sosyal aktivitelerden faydalanabilmesi ve kültürel, sanatsal faaliyetlere yönelmelerini sağlamak için gençlik lokali, folklor ve dans salonu, tiyatro drama salonu, sergi alanları, el işleri-maket işliği, zeka oyunları ,kütüphane ve resim işliği, plastik sanatlar işliği gibi bölümler de yer alıyor.

Antalyalı gençlerin kendilerini ’genç gibi hissetmeleri’ adına her türlü detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü merkez için 3 milyon 750 bin TL’lik yatırım gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler