Özelleştirme görevi Bayraktar'ın

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nda (ÖYK) ''Kalkınma Bakanı'' yerine ''Çevre ve Şehircilik Bakanı'' görev alacak.Özelleştirme Yüksek Kurulu'nda görev alacak hükümet üyeleri yeniden belirlendi. Konuya ilişkin 2011/14 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazeteni

Özelleştirme görevi Bayraktar'ın

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nda (ÖYK) ''Kalkınma Bakanı'' yerine ''Çevre ve Şehircilik Bakanı'' görev alacak.

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nda görev alacak hükümet üyeleri yeniden belirlendi. Konuya ilişkin 2011/14 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, daha önce ÖYK'da görev alacak hükümet üyeleri arasında sayılan Kalkınma Bakanı'nın yerine Çevre ve Şehircilik Bakanı görev yapacak.

Bu kapsamda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Özelleştirme Yüksek Kurulunda görev alacak hükümet üyeleri ''Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çevre ve Şehircilik Bakanı, Maliye Bakanı, Ulaştırma Bakanı'' olarak sıralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler