Özel Harekatçılar nefes kesti!

Hükümet karar aldı terörle mücadelede sıcak bölgelere nokta operasyonları sorumlularının yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.Terörle mücadelede polise etkin görev tartışmalarının yoğunlaştığı bir dönemde 318 özel harekatçı polis kurs eğitimini ta

Özel Harekatçılar nefes kesti!

Hükümet karar aldı terörle mücadelede sıcak bölgelere nokta operasyonları sorumlularının yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.

Terörle mücadelede polise etkin görev tartışmalarının yoğunlaştığı bir dönemde 318 özel harekatçı polis kurs eğitimini tamamladı.

Atıcılık, keskin nişancılık, silah kullanma teknikleri, dayanıklılık eğitminlerinde geçtiler. üç buçuk aylık eğitimlerini tamamladılar görev ayerlerine gitmek için hazırlar..

Polis Akademisi'ndeki gösterileri de operasyon görevlerinden farksızdı Özel harekatçıların....

Helikopterden inişleri beğeniyle izlendi..

Savunma Tekniklerinde de en az silah kullanma olduğu kadar ustalar..

İşte o polisler gerek özel operasyonlara gerekse harekatlara hazırlar....

Yakınları da Özel Harekatçıların zorlu görevlerin üstesinden geleceğinden eminler

Özel Harekatçıların mezuniyet töreninde kendilerine aktif görev vermeye hazırlanan hükümeti temsilen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de tatbikatı izledi.

40 Dönem Temel Özel Harekat Kursu'ndan mezun polislerin şovu büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler