özel harekat branşlı polis memuru adayı alımı ön başvurusu süresini uzadı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 17'nci dönem polis meslek eğitimi için özel harekat branşlı polis memuru adayı alımı ön başvurusu süresini uzattı. Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 17'nci dönem polis meslek eğitimi için özel har

özel harekat branşlı polis memuru adayı alımı ön başvurusu süresini uzadı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 17'nci dönem polis meslek eğitimi için özel harekat branşlı polis memuru adayı alımı ön başvurusu süresini uzattı.

Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 17'nci dönem polis meslek eğitimi için özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı için ön başvuru süresi 10 Mart 2016 Perşembe gününe kadar uzatıldı.

24 Şubat 2014 tarihinde www.pa.edu.tr resmi internet sitesinden ilan edilen diğer hususların aynen geçerli olduğu, ön başvuruların aynı internet adresinden on-line olarak gerçekleştirilmeye devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem