Özel Harekat Affetmedi

Erzincan'ın Kemah ilçesi yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre; çatışma saat 22.00 sıralarında Erzincan -Kemah karayolunun 45'nci kilometre

Özel Harekat Affetmedi

Erzincan'ın Kemah ilçesi yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi.

 
Alınan bilgiye göre; çatışma saat 22.00 sıralarında Erzincan -Kemah karayolunun 45'nci kilometresi Acemoğlu mevkisinde meydana geldi.
 
Erzincan-Kemah ilçesi yakınlarında PKK'lılara yönelik operasyon düzenleyen jandarma ve özel harekat timleri, sıcak temas sağladığı 3 teröriste 'Teslim ol' çağrısı yaptı.
 
Teröristler silahla karşılık verince çatışma çıktı. Teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
 
Etkisiz hale getirilen teröristlerin, Erzincan-Kemah kara ve tren yolunda son 2 ay içerisinde meydana gelen 4 ayrı mayınlı saldırıyı gerçekleştirdiği ve aynı bölgede yine tren yoluna yönelik eylem hazırlığı içinde oldukları öğrenildi.
 
Olayla ilgili bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler