Özcan Deniz'in sevgilisi ortaya çıktı

Özcan Deniz uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor. Ancak ilişkisini gizleyen Özcan Deniz’i sevgilisi ve evindeki kanepe yaktı. Buse Narcı, Özcan Deniz’in salonundaki kanepeye uzanıp poz verdi. Bu fotoğrafı instagram’da paylaştı

Özcan Deniz'in sevgilisi ortaya çıktı

Özcan Deniz uzun zamandır kendisinden 21 yaş küçük Buse Narcı ile aşk yaşıyor. Ancak ilişkisini gizleyen Özcan Deniz’i sevgilisi ve evindeki kanepe yaktı. Buse Narcı, Özcan Deniz’in salonundaki kanepeye uzanıp poz verdi. Bu fotoğrafı instagram’da paylaştı. Özcan Deniz de aynı kanepede çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşınca aşk ortaya çıktı. Özcan Deniz'in gizli aşkı Buse Narcı daha önce 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılmış ve ilk soruda elenmişti. Daha sonra moda ve stil programı 'Bugün Ne Giysem' yarışmasına katılan Narcı orda da başarılı olamamıştı. 

060920151409390333208.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler