Özar Hurmacı'dan ayrılık haberi

İki yıl önce yaşadıkları şiddetli bir kavganın ardından ilişkilerini sonlandıran, hatta karakola giderek birbirlerinden şikayetçi olan oyuncu Ceren Hindistan ile futbolcu Özer Hurmacı, yeniden bir araya gelmişti. BİR DARGIN BİR BARIŞIK SÜREN İLİŞKİDE FİNA

Özar Hurmacı'dan ayrılık haberi
İki yıl önce yaşadıkları şiddetli bir kavganın ardından ilişkilerini sonlandıran, hatta karakola giderek birbirlerinden şikayetçi olan oyuncu Ceren Hindistan ile futbolcu Özer Hurmacı, yeniden bir araya gelmişti.
 
BİR DARGIN BİR BARIŞIK SÜREN İLİŞKİDE FİNAL!
Ceren Hindistan ile Özer Hurmacı'nın bir dargın bir barışık süren ilişkisinde final! Hindistan, sevgilisiyle bir kez daha ayrıldı.
 
"ÖZER BENİ DÖVDÜ, PARMAĞIMI EZDİ"
Ceren, daha önce savcılığa "Özer beni dövdü, parmağımı ezdi" diye şikayetçi olmuş, futbolcu ise "Asıl beni Ceren'in elinden zor aldılar" diye ifade vermişti.
 
KENDİNİ SPORA VERDİ
Güzel oyuncu Ceren Hindistan, son dönemde fit vücuduyla bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Düzenli spor yapan Hindistan, geçtiğimiz günlerde çektiği bir fotoğrafını Instagram'da takipçileriyle paylaştı. Aynanın karşısında güzelliğini sergileyen Hindistan'a övgü yağdı.
ceren_1631.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler