"Özal'ın şehitliğinin tescilini bekliyorum"

 Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Özal'ın eşi Semra Özal, "Rahmetli şehittir, vazife başında öldürülmüştür." dedi. Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal, İstanbul'daki kabri başında resmi törenle anıldı. Törene katılan Özal'ın eşi Semra Özal,

"Özal'ın şehitliğinin tescilini bekliyorum"

 

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Özal'ın eşi Semra Özal, "Rahmetli şehittir, vazife başında öldürülmüştür." dedi.
 
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal, İstanbul'daki kabri başında resmi törenle anıldı. Törene katılan Özal'ın eşi Semra Özal, "Rahmetli şehittir, vazife başında öldürülmüştür." dedi.
 
Semra Özal, Anıtmezar'da yapılan törenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Eşinin görev başında öldürüldüğünü belirten Özal, "Rahmetlinin şehitliğinin tescil edilmesini istiyorum. Bu hakikaten vazife başında öldürülmüş ve bu hakikaten şehittir. Şehit olarak bu mertebeye erişmesi çok önemli bir şey. Bütün haklarının verilmesini istiyorum. Bütün derdim bu." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem