Özak'tan Hacıosmanoğlu'na suç suyurusu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Trabzonspor Kulübü eski başkanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ile ilgili olarak ‘Özkan Sümer’in bir sözü var seccadeli sahtekar. Bu sözü en çok Faruk Özak

Özak'tan Hacıosmanoğlu'na suç suyurusu!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Trabzonspor Kulübü eski başkanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ile ilgili olarak ‘Özkan Sümer’in bir sözü var seccadeli sahtekar. Bu sözü en çok Faruk Özak’a yakıştırıyorum’ şeklinde ağır ithamda bulunmuştu.

Özak bu söz üzerine Hacıosmanoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken Avukatı Selim Burak Özdemir aracalığı ile de Hacıosmanoğlu’na cevap verdi. 

Avukat Özdemir Faruk Nafiz Özak’ın vekili olarak yaptığı açıklamada Hacıosmanoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti. 

Açıklamanın devamında ise Hacıosmanoğlu’na yönelik şu ifadelere yer verildi.

İşte savcılığa verilen şikalet dilekçesindeki o ifadeleri. 

Trabzonspor başkanı İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU tarafından yapılan basın açıklamasındaki beyanları, müvekkilimiz Syn. Faruk Nafiz ÖZAK’ ı hedef alan ve TCK md 125’ e göre hakaret ve TCK md 216’ ya göre halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek nitelikte olduğundan dolayı Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

Müvekkilimiz Faruk Nafiz ÖZAK; Hayatının bir parçası olan Trabzonspor’da futbol takımı kaptanlığı, asbaşkanlık ve başkanlık görevlerini layıkıyla yapmış ve daha sonra ülkesine ve şehrine hizmet amacı ile T.B.M.M. 22., 23.ve 24. Dönem Ak Parti Trabzon milletvekilliği ve 59. ve 60. dönem hükümetlerde Bayındırlık ve İskân Bakanlığı ile Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuş ve halen milletvekili olarak bu şehre hizmet etme gayreti içerisindedir.

Müvekkilimizi hedef alan ve onun -başarılarla dolu siyasi ve sportif hayatını- karalamaya matuf açıklamalar toplum nezdinde kabul görmeyince bu sefer aynı şahıs tarafından haddini aşan ve acziyetinin bir tezahürü olarak ağır tahkir ve tezyif edici beyanlarda bulunulmuştur

Müvekkilimiz almış olduğu aile terbiyesi, eğitimi ve sosyal kültürel konumu gereği bu seviye de ki açıklamalara aynı yöntemle karşılık vermeyi uygun görmemiştir. Kendisinin bu sakinliği ve sessizliği ancak Mevlana’nın söylediği gibi  “Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye, Bir de Söyleyene Bakarım Adam mı Diye” sözüyle özetlenebilir.

Ayrıca kulübümüzün bir sezonunun daha beyhude çıkışlarla heba edilmemesi, şike ile ilgili hukuki sürecin zarar görmemesi adına müvekkilimiz bu sığ tartışmalardan kendisini uzak tutarak şikayet konusu olayı adli mercilere tevdii etmiş ve değerlendirmeyi kamuoyunun yüksek takdirine bırakmıştır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem