Özak'tan Haber61'e seçim yorumu

 AK Parti Trabzon  Milletvekili Faruk Özak Haber61 Tv’ye açıklamalarda bulundu.Özak açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Türkiye dünyada demokrasisi küçümsenerek 3. Dünya ülkesi haline getirilmek istedi. Geldiğimiz noktada bize de Özal gibi yapılmak isten

Özak'tan Haber61'e seçim yorumu
 
AK Parti Trabzon  Milletvekili Faruk Özak Haber61 Tv’ye açıklamalarda bulundu.
Özak açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
 
Türkiye dünyada demokrasisi küçümsenerek 3. Dünya ülkesi haline getirilmek istedi. Geldiğimiz noktada bize de Özal gibi yapılmak istendi. Vesayet sistemi oluşturulmak istendi. Herkes yapılması gerekeni yapmadı. Türkiye darbe dönemlerinden sonra milyarlarca para  kaybetti. Şimdi 10. Sırada olmamız gerekirken 16. sıradayız. Bugünkü planlarımızı 2016’ ya atmışsak bunun sebebi bunlardır.
 
Vvatandaş bize güvenirse biz onlar hizmet yaparız. Vatanaşlarımız da 2002 den beri destek veriyor. Tayyip bey ve bizler vatandaşa yalan söylemedik. Yapamadığımız şeye söz vermediğimiz için vatandaş doğrultusunda çalıştığımız için sonuç değişmedi. Sandıktan çıkan iradeye saygı duyulması lazım. Milli iradeye karşı paralel devlet kurmak isteyenlerin de saygı duymaları lazım.
 
Herkes dersini almalıdır alacaktır Bu millet ilelebet yaşayacak. Bunu bize atalarımız söylüyor. Biz muhafazakarız aynı zamanda Atatürkçüyüz. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem