Özak stat protokolünü imzaladı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Batman'a 15 bin kişilik stadyum protokolü imzaladı. spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Batman'a 15 bin kişilik stadyum protokolü imza töreninde bir araya geldi

Özak stat protokolünü imzaladı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Batman'a 15 bin kişilik stadyum protokolü imzaladı. spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Batman'a 15 bin kişilik stadyum protokolü imza töreninde bir araya geldi.  

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Batman'a 15 bin kişilik stadyum protokolü imzaladı.

 

Memleketi Batman'dan AK Parti'den 1'inci sıra milletvekili adayı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Batman'a 15 bin kişilik stadyum protokolü imza töreninde bir araya geldi. TPAO tesislerine gelen bakanlar havai fişek ve davul zurna eşliğinde karşılandı. Protokolün imzalanmasının ardından Devlet Bakanı Özak, İstanbul'da Türk Telekom Arena Stadı'nın yapımıyla birlikte Rize, Batman, Trabzon, Gaziantep, Antalya, Malatya ve Sivas'a yeni stat yapımlarının da planlandığını söyledi. Özak, "Sporda yatırım yapmasak Ankara'da rahat oturamayız. 2006'da sel felaketinde Bayındırlık Bakanı olarak geldiğim Batman'da o acıları sarmaya çalışmıştık. Şimdi de modern bir stat için Batman'dayız. Ayrıca 3 bin kişilik kapalı spor salonu da Batman'a kazandıracağız. Batman'ın ilçelerine de çim saha planlıyoruz" dedi.

 

Batman'a yapılacak stadın 2 yıl içinde tamamlanacağını belirten Özak, "Sporun olduğu yerde güler yüz olur. Şiddet ve kavga olmaz. Bakanlığımız önümüzdeki yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı adını alacaktır. Belediye Başkan Vekili Serhat Temel'den de destek bekliyoruz. Yerel yönetimin desteğiyle sorunları el birliğiyle çözeceğiz. Demokrasi standartları değişiyor. Batman güzel şeylere layık" dedi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i öven Özak, "Bazı politikacılar Maliye Bakanı olunca yürüyüşleri bile değişiyor. Fakat hemşeriniz Şimşek'le gurur duyabilirsiniz. Çok mütevazi bir bakanımızdır. Batman şanslıdır. Onunla gurur duyuyoruz" dedi.

 

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın ihtiyaç duyduğu 15 bin kişilik stadın TOKİ tarafından yapılacağını belirterek, "Batman her alanda gelişme kaydedecek" dedi.

 

Bakanlar Şimşek ve Özak, daha sonra penaltı atışları yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem