Öz kızını av tüfeğiyle vurdu!

Abdurahman A (40), eşinden ayrılarak baba evine dönen kızı Gülhan Alkan (18) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Abdurahman A'nın, kızını av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü öne sürüldü. Olaydan sonra silahıyla kaçan zanlının yakalanması için p

Öz kızını av tüfeğiyle vurdu!

Abdurahman A (40), eşinden ayrılarak baba evine dönen kızı Gülhan Alkan (18) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Abdurahman A'nın, kızını av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü öne sürüldü.

 

Olaydan sonra silahıyla kaçan zanlının yakalanması için polis ekipleri operasyon başlattı. Gülhan Alkan'ın cesedi savcının incelemesinin ardından Kovancılar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Yaklaşık bir yıl önce bir inşaat işçisiyle kaçarak evlendikten sonra Şanlıurfa'ya yerleşen Alkan'ın evliliğindeki sorunlar nedeniyle dört ay önce baba evine döndüğü öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler