Oyunun içinde MHP yer almayacak

 MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, terör örgütünün muhatap alınmasının Türk siyasetinin rehin alınması olduğunu belirterek, "Terör örgütünün senaryosunu yazdığı, teröre can suyu vermek için hazırlanan bu oyunun içinde MHP asla yer almayacak." dedi.Meclis

Oyunun içinde MHP yer almayacak

 

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, terör örgütünün muhatap alınmasının Türk siyasetinin rehin alınması olduğunu belirterek, "Terör örgütünün senaryosunu yazdığı, teröre can suyu vermek için hazırlanan bu oyunun içinde MHP asla yer almayacak." dedi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Vural, MHP'yi bu sürece ortak etmek istediklerini belirterek, MHP'nin hiçbir bölücü projenin, terör örgütünü meşrulaştıran hiçbir zeminin içinde olmayacağını bildirdi. Terör örgütünü muhatap almanın Türk siyasetinin rehin alınması olduğunu belirten Vural, "Terör örgütünün senaryosunu yazdığı, teröre can suyu vermek için hazırlanan bu oyunun içinde MHP asla yer almayacaktır." ifadelerini kullandı.

AK Parti ve CHP'nin sözde 'Kürt meselesi' adı altında PKK'nın taleplerini millete kabul ettirmek istediklerini öne süren Vural, "Türkiye maalesef gelinen bu noktada terörle mücadele etmiyor, terör örgütünü cesaretlendiriyor ve muhatap alıyor. Bu iki parti, millet huzurunda ettikleri yemini hatırlamalıdır." şeklinde konuştu. Vural, CHP'nin komisyon önerisinin 2. PKK açılımı projesi olduğunu savundu.

Vural, basın mensuplarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'partili cumhurbaşkanı' sözleriyle ilgili soru üzerine, "Bu sözlerle Abdullah Gül'ü kast ediyor herhalde. O zaten var. Başbakan önce başkanlık, sonra yarı başkanlık şimdi de, partili cumhurbaşkanı diyor. Amaç ne? Başbakan'ın amacı Türkiye'nin sorunun çözmek değil, çöküş dönemine giren, çatırdayan AK Parti'yi bir arada tutmak." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler