Oy zarfını evde mühürleyince...

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir vatandaş oy pusulasını evde mühürleyip getirince Sandık Kurulu Başkanı durum hakkında tutanak tuttu.Tatvan'da bir sandıkta zarf ve oy pusulaları, Sandık Kurulu Başkanı tarafında evde mühürlenip getirilince tutanak düzenlendi

Oy zarfını evde mühürleyince...

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir vatandaş oy pusulasını evde mühürleyip getirince Sandık Kurulu Başkanı durum hakkında tutanak tuttu.

Tatvan'da bir sandıkta zarf ve oy pusulaları, Sandık Kurulu Başkanı tarafında evde mühürlenip getirilince tutanak düzenlendi.

TUTANAK DÜZENLENDİ

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 1009 numaralı sandıkta zarf ve oy pusulalarının sandık kurulu üyelerinin önünde mühürlenmediği gerekçesiyle tutanak düzenlendi.

EVİNDE MÜHÜRLEDİ

Sandık Kurulu Başkanı, zarf ve pusulaları evinde mühürleyip getirince sandık kurulunda diğer görevliler itiraz etti. Tatvan İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde bulunan Tuğ Ortaokulu'nda 1009 numaralı sandığın sandık kurulu başkanı, oy pusulalarının içerisine bırakıldığı zarfları ve 303 oy pusulasının arka kısmı evinde mühürleyip getirdi.

"KOLAYLIK OLSUN DİYE EVDE MÜHÜRLEDİM"

Bu sandıktaki parti görevlileri zarf ve pusulaların herkesin huzurunda mühürlenmesi gerektiğini belirterek itiraz etti. İlçe seçim kurulunun buradaki sorumlusu da konuyla ilgili bir tutanak düzenledi.

Sandık kurulu başkanı 'Kolaylık olsun' diye daha önceden zarfları ve pusulaların arkasını mühürlediğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem