Ovit ulaşıma kapatıldı

Rize'de geçtiğimiz geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı araç ulaşımını olumsuz etkiledi. Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı.Rize-Erzurum Karayolu'nun 2 bin 640 rakımlı Ovit Geçidi'nde kar kanlığı 1.5 metreyi bulurken, yol ar

Ovit ulaşıma kapatıldı

Rize'de geçtiğimiz geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı araç ulaşımını olumsuz etkiledi. Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı.

Rize-Erzurum Karayolu'nun 2 bin 640 rakımlı Ovit Geçidi'nde kar kanlığı 1.5 metreyi bulurken, yol araç ulaşımına tamamen kapandı. Kış şartlarından dolayı yolun Nisan-Mayıs aylarına kadar araç ulaşımına kapalı tutulacağı öğrenildi.

Öte yandan yayla köyleri ile araç ulaşımı kesilirken yüksek kesimlerdeki bazı köylere de araç ulaşımı sağlanamıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre soğuk hava ve kar yağışının Rize'de önümüzdeki günlerde de etkisini sürdüreceği bildirildi. Yetkililer vatandaşları kış şartlarının olumsuzluklarına karşı tedbir almaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem