Otoyolda kaza:1 ölü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi TEM Otoyolu Sarıçökek köyü mevkisinde saat 13.50'de meydana gelen kazada 1 kişi öldü.İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Adil Yüksel (29) idaresindeki 34 ZE 2952 plakalı otomobil, sağ ön lastiğinin patlaması sonucu yol

Otoyolda kaza:1 ölü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi TEM Otoyolu Sarıçökek köyü mevkisinde saat 13.50'de meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Adil Yüksel (29) idaresindeki 34 ZE 2952 plakalı otomobil, sağ ön lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak beton bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Adil Yüksel ağır yaralandı. 112 Acil Servis ambulansı ile Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Olay yerinde araç içerisinde başka birinin bulunma ihtimalinin olabileceği üzerine Düzce Belediyesi'ne ait Kaza Kırım ve Kurtarma ekibi ile jandarma ekipleri uzun süre araştırma yaptı. Her ihtimale karşı Olay yerinde bir ambulans hazır bekletildi. Savcılığın talimatı gereği araç olay yerinden kaldırılmazken, kaza yerinde başka birinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem