Otomobil üzerlerine düştü

Kaza, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Trafik Vakfı’na ait 34 MIY 20 plakalı çekici, otobüs durağının önüne park eden 34 NFR 26 plakalı otomobili çekmek için Vişnezade Mahallesi Şair Nedim Caddesi üzerine geldi. Çekici tarafından kaldırılan otomobil,

Otomobil üzerlerine düştü

Kaza, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Trafik Vakfı’na ait 34 MIY 20 plakalı çekici, otobüs durağının önüne park eden 34 NFR 26 plakalı otomobili çekmek için Vişnezade Mahallesi Şair Nedim Caddesi üzerine geldi. Çekici tarafından kaldırılan otomobil, direksiyonu dönük olması sebebiyle kaldırıma doğru savruldu. Çekecideki otomobil, durakta otobüs bekleyen Nilgün Fidan ve kızı Gizem Fidan'ın üzerine düştü. Gizem Fidan kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, Nilgün Fidan çarpmanın şiddetiyle yerinden kalkamadı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan Nilgün Fidan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralı kadına ilk müdahaleyi yapan çevre sakinleri ambulansın uzun süre olay yerine gelmediğini söyledi. Kazadan dakikalar sonra olay yerine gelen Nilgün Fidan’ın bir yakını da çekici personeline tepki gösterdi.

Çekicinin park halindeki otomobili çekerken, otomobilin yana doğru savrulduğunu belirten görgü tanıkları, “Otomobil bir anda durakta otobüs bekleyen anne ile kızın üzerine devrildi. Yaralı kadın otomobilin altında kaldı. Ambulans 45 dakika olay yerine gelmedi. Yaralı daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem