Otomobil pat patı hurdaya çevirdi: 2 yaralı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde otomobilin pat pata çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, Hayrabolu yolu üzeri Malkara çöplüğü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malkara ilçe merkezine seyir halinde olan C.D yönetiminde

Otomobil pat patı hurdaya çevirdi: 2 yaralı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde otomobilin pat pata çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Hayrabolu yolu üzeri Malkara çöplüğü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malkara ilçe merkezine seyir halinde olan C.D yönetimindeki 59 LZ 386 plakalı otomobil, herhangi bir uyarı lambası bulunmayan pat pata arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü C.D ve pat pattaki Ş.B yaralandı. Ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi edildi. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, pat pat ise hurda yığınına döndü. Tarafların şikayetçi olmadığı kazada, otomobil sürücüsü pat patın uyarıcı ışıkları olmadığını ve kazaya yol açtığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem