Otomobil ile minübüs çarpıştı

 Elazığ'dan Bingöl'e giden Murat Özcan'ın kullandığı 23 LL 626 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen İbrahim Erkam Okçu (24) yönetimindeki 06 GEC 69 plakalı otomobil, yağışla kayganlaşan yolda çarpıştı. Vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine çok sa

Otomobil ile minübüs çarpıştı

 

Elazığ'dan Bingöl'e giden Murat Özcan'ın kullandığı 23 LL 626 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen İbrahim Erkam Okçu (24) yönetimindeki 06 GEC 69 plakalı otomobil, yağışla kayganlaşan yolda çarpıştı. Vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, sağlık ekibi, yönlendirildi. 
 
Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü İbrahim Ethem Okçu ve minibüste bulunan 1,5 yaşındaki ismi henüz belirlenemeyen çocuk hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü Özcan'ın da aralarında bulunduğu 10 yaralı ise Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi ile Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Otomobilde sıkışan sürücü Okçu'nun cesedi, ilk yardım ve kurtarma ekiplerinin makaslarla otomobili kesmelerinin ardından bulunduğu yerden çıkartılabildi. Okçu'nun cesedi morga götürülürken, çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçlar, yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle Elazığ- Bingöl karayolunda trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü İbrahim Erkan Okçu'nun astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. 
 
Öte yandan görgü tanıkları, yolun yağışlı havada kayganlaşması ve hız nedeniyle meydana geldiğini iddia etti.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler