Otogarda silah sesleri !

İstanbul'da otogarda taksiciler bıçak ve sopalarla birbirine girdi; Polis, grupları ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı.Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda sabah saatlerinde taksiciler arasında yolcu alma meselesinden tartışma çıktı. Gerginli

Otogarda silah sesleri !

İstanbul'da otogarda taksiciler bıçak ve sopalarla birbirine girdi; Polis, grupları ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda sabah saatlerinde taksiciler arasında yolcu alma meselesinden tartışma çıktı. Gerginlik kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Tarafların yakınlarının da dahil olduğu kavgada bıçak ve sopalar kullanıldı.

Ortalık adeta savaş alanına dönerken, kavgayı ayırmakta zorlanan polis, havaya ateş açtı. Uzun süre devam eden kavga, güçlükle sonlandırılırken, yaralılar hastanelere kaldırdı. Polis de olaya karışanları gözaltına aldı.

Otogarda silah sesleri !

Otogarda silah sesleri !

Otogarda silah sesleri !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler