Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Türkiye genelinde meydana gelen ilginç kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı.Denizli, Eskişehir ile Aksaray'da meydana gelen kazalarda sürücü ve yayaların dikkatsizliği bir kez daha gözler önüne serildi. Denizli'de meydana gelen ilk kazada, dikkatsiz şekil

Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Türkiye genelinde meydana gelen ilginç kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı.

Denizli, Eskişehir ile Aksaray'da meydana gelen kazalarda sürücü ve yayaların dikkatsizliği bir kez daha gözler önüne serildi. Denizli'de meydana gelen ilk kazada, dikkatsiz şekilde yola çıkan otobüs şoförü karşıdan karşıya geçen yayayı görmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yaya, otobüsün arka lastiğinin altında kalmamak için son bir hamle yaparak son anda kurtuldu. İçi yolcu dolu otobüs bu anların ardından dururken, ayağı kalkan yaya şoföre sitem etti.

YAYAYA ÇARPMAMAK İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ

Eskişehir'deki ikinci kazada ise, kendisine yanan yeşil ışıktan bir yaya, yavaş yavaş karşıya geçmeye başladı. Bu sırada sürücülere yeşil ışığın yanmasıyla birlikte koşar adımla yaya, karşıya geçmeye çalıştı. Yeşil ışığın yanmasından dolayı, motosiklet sürücüsü, yayaya çarpmamak için motorunu yan yatırdı. Sürüklenen motor yayaya çarparken, sürücü de yola savruldu.

TRAMVAY İSTASYONUNA DALDI

Eskişehir'deki üçüncü kazada, bir sürücü hızını alamayınca tramvay istasyonuna daldı. Bu sırada tramvay gelince, sürücü hızını kesmeden yoluna devam etti. Tramvay ise, araca çarpmamak için durdu. Aksaray'daki dördüncü kazada ise, yola dikkatsiz şekilde çıkan motosiklet sürücüsüne otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan 2 kişi yola savruldu. Eskişehir'deki bir başka kazada ise, seyir halinde ilerleyen motosiklet sürücüsüne, otomobil çarptı. Sürücü, çarpmanın etkisiyle aracın üzerinde sürüklendi. Eskişehir'deki bir başka kazada ise, yola çıkan bir kişiye araç çarptı.

Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler