Otobüs şoförüne suç üstü

Bahçelievler ’de Güven Timleri, özel halk otobüsünde şoförlük yapan Bektaş B.'nin uyuşturucu madde sattığı ihbarı üzerine harekete geçti.Güven timleri, son durakta yolcuları indirdikten sonra otobüse binen bir kişiye uyuşturucu madde sattığı öne sürülen B

Otobüs şoförüne suç üstü

Bahçelievler ’de Güven Timleri, özel halk otobüsünde şoförlük yapan Bektaş B.'nin uyuşturucu madde sattığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Güven timleri, son durakta yolcuları indirdikten sonra otobüse binen bir kişiye uyuşturucu madde sattığı öne sürülen Bektaş B.'yi gözaltına aldı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü Esenler Bölge Ekipleri, Yenibosna-Kayaşehir hattında yolcu taşıyan özel halk otobüsünde uyuşturucu madde satıldığı ihbarını aldı. Güven timleri, uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkası olan 43 yaşındaki Bektaş B.'nin kullandığı özel halk otobüsünde satıldığını belirledi.

Güven timleri, Bektaş B.'yi takip etmek için iki gün boyunca yolcu gibi sürekli otobüse binip indi. Bektaş B. Yenibosna'da son durakta tüm yolcularını indirdi. Bu sırada otobüse binen bir kişi, Bektaş B.'den bir miktar uyuşturucu madde satın aldı. Takibi sürdüren güven timleri, otobüse baskın yaparak Beştaş B.'yi suçüstü yakalandı. Bektaş B.'nin üzerinde yapılan aramada sigara paketi içinde 21 paket satışa hazır hale getirilmiş eroin ile bir miktar para ele geçirildi. Bektaş B.'nin evinde yapılan aramada ise 9 gram eroin ile hassas terazi bulundu. Yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Bektaş B. 'nin uyuşturucu madde satmadığını söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler