Otobüs sahibi şoförünü vurdu

Sivas'ta bir otobüs sahibi ile şoförü arasında yaşanan tartışmada bir kişi silahla yaralandı. Sivas Otobüs Terminali'nde bir otobüs yazıhanesinde otobüs sahibi Tacettin A. ile şoför Ali Rıza Ç. Arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Sinirle

Otobüs sahibi şoförünü vurdu

Sivas'ta bir otobüs sahibi ile şoförü arasında yaşanan tartışmada bir kişi silahla yaralandı.

 

Sivas Otobüs Terminali'nde bir otobüs yazıhanesinde otobüs sahibi Tacettin A. ile şoför Ali Rıza Ç. Arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Sinirlenen Tacettin A. silahını çıkartarak şoför Ali Rıza Ç'yi bacağından vurdu. Silah sesinin duyulması üzerine olay polise haber verildi.

 

Terminale bir de ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Yaralı Ali Rıza Ç. ambulansla Sivas Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis, yazıhanede bir süre incelemede bulundu. Polisin çalıştığı sırada da yazıhaneden bilet satışlarının devam ettiği görüldü.

 

Bursa'da başlayan tartışmanın otobüs sahibi Tacettin A'nın şoför Ali Rıza Ç'yi bazı yolcuları başka bir otobüse bindirdiği yönünde suçlaması üzerine çıktığı öğrenildi. Bunun üzerine şoför Ali Rıza Ç'nin mal sahibine sinirlenerek otobüsü Bursa'da bırakarak başka bir araçla Sivas'a döndüğü, iki kişinin yazıhanede karşılaşınca sinirlerin gerildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler