Otobüs beklerken eceli geldi!

İki aile arasında aylar öncesinden başlayan bir husumet bulunduğu ve bazı aile fertlerinin bu tartışmalar nedeniyle silahla yaralandıkları öğrenildi. Mardin'in Başyurt Köyü'nde geçen sene akraba iki aile arasında tarla yüzünden kavga çıktı.  Midyat'ta baş

Otobüs beklerken eceli geldi!

İki aile arasında aylar öncesinden başlayan bir husumet bulunduğu ve bazı aile fertlerinin bu tartışmalar nedeniyle silahla yaralandıkları öğrenildi. Mardin'in Başyurt Köyü'nde geçen sene akraba iki aile arasında tarla yüzünden kavga çıktı.

 

Midyat'ta başlayan kavga bir süre sonra İstanbul'a taşınarak silahlı çatışmaya dönüştü. Gerginliğin artması üzerine Beyazıt'ta dericilik yapan taraflardan birinin ailesinin çocukları arasında 8 ay önce silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada silahlar çekildi ve bir kişi hayatını kaybetti.

 

Olaydan sonra kan davası başladığı ve iki aile arasında husumet başladığı iddia edildi. Bu olayın ardından yaralı kurtulan İrfan İ. Beyazıt meydanıında kurşunların hedefi oldu.

 

Eşi ve çocuklarının yanında kurşun yağmuruna tutulan ve kafasına isabet eden 4 kurşunla ağır yaralanan İrfan İ. kaldırıldığı Haseki Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından D. İ. ve kardeşi S. İ., güven timleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler yaşlarının 18'in altında olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler