Otizmli çocuklar için farkındalık yarattılar

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde hizmet veren Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi’nin otizmli çocuklar için düzenlediği geceye katıldı. Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede, Ünlü Davranış Bilimleri

Otizmli çocuklar için farkındalık yarattılar
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde hizmet veren Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi’nin otizmli çocuklar için düzenlediği geceye katıldı.
 
Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede, Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak; İlişkiler Komedisi adlı stand up gösterisiyle kadın ve erkek doğasındaki farklılıkları mizahi bir dille anlattı.
 
Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi’ne katkı sunan kişilere plaket takdim edildiği gecede, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu’na da, bugüne kadar sağlamış olduğu desteklerinden ötürü plaket takdimi yapıldı.
 
Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi yetkilileri Nurşen Hançer ve Yaşar Gürdamar’ın Beylikdüzü’ne çok önemli bir kurum kazandırdıklarının vurgusunu yapan İmamoğlu, “Onlar bizde inanılmaz farkındalık yarattılar. Yerel yönetim adına, toplum adına ne yapmamız gerektiği konusunda çok güzel şeyler ürettiler. Kendilerine, eğitimcilerine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler