Osmanlıspor maçına 25 bin taraftar

Trabzonspor camiası, Galatasaray maçı ve öncesinde uğradığı haksızlıkları protesto etmek için Cumartesi günü oynanacak olan Osmanlıspor maçında tribünleri doldurmayı hedefliyor.   Bordo-mavililer bu konuda fikir birliğine varırken, Trabzonspor Yönetimi is

Osmanlıspor maçına 25 bin taraftar
Trabzonspor camiası, Galatasaray maçı ve öncesinde uğradığı haksızlıkları protesto etmek için Cumartesi günü oynanacak olan Osmanlıspor maçında tribünleri doldurmayı hedefliyor.
 
Bordo-mavililer bu konuda fikir birliğine varırken, Trabzonspor Yönetimi ise bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Muharrem Usta ise verdiği mesajların tümünde Osmanlıspor maçında birlik ve beraberliğin gösterilmesi adına Avni Aker'in doldurulması için istekte bulunuyor.
 
Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e gösteriği kırmızı kart ile gündeme oturan Salih Dursun tişörtleri ise Cuma gününden itibaren TS Club mağazalarında satışa çıkacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem