Osmaniye’de trafik kazası: 2 ölü

Osmaniye'de işçileri taşıyan servis minibüsünün devrildikten sonra şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 2'si ağır 16 kişi yaralandı.Kaza, bugün Toprakkale ilçesi T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yolunda meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB

Osmaniye’de trafik kazası: 2 ölü

Osmaniye'de işçileri taşıyan servis minibüsünün devrildikten sonra şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 2'si ağır 16 kişi yaralandı.

Kaza, bugün Toprakkale ilçesi T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yolunda meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan Tosçelik Fabrikası'nın gece vardiyasından çıkan işçilerini şehir merkezine götüren Yusuf Karabey idaresindeki 80 FC 366 plakalı servis minibüsü, yokuş aşağı inerken sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybolması ve virajı alamaması sonucu devrildi. Devrilen araç savrularak yaklaşık 50 metre aşağıdaki zeytin ağaçlarına kadar yuvarlandı. Kazayı gören diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkartılarak, 112 Acil ambulansları ile Osmaniye'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bu arada işçilerden Sedat Zengin olay yerinde hayatını kaybederken, Casim Akbulak ise kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan sürücü Yusuf Karabey ile işçiler Cengiz Demir, Murat Demir, Abdulkerim Çolak, Yılmaz Keleş, Mustafa Kemal Özgüven, Ercan Eşrefli, Tuğrul Koca, Aytekin Güler, İbrahim Çelik, Mikail Dursun, Ferhat Karacaoğlu, Sedat Girici, Kemal Bostancı, Mustafa Kuşçu ve Serkan Gürsel'in tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Yaralılardan Yusuf Karabey ve Mikail Dursun'un durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem