Ortahisar'da Aydoğdu görevden alındı

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon Ortahisar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, daha önce istifa eden ancak geri döndürülen Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu'yu görevden aldı.Geçtiğimiz günlerde kandisinin bilgisi dışında alt birime yapılan ata

Ortahisar'da Aydoğdu görevden alındı

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon Ortahisar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, daha önce istifa eden ancak geri döndürülen Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu'yu görevden aldı.

Geçtiğimiz günlerde kandisinin bilgisi dışında alt birime yapılan atama neticesinde istifa kararı alan Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, yapılan görüşmeler sonucunda geri döndürülmüştü.

Süleyman Aydoğdu konu ile ilgili olarak açıklama yapmış ve "Benden habersiz alt birime atama yapılınca istifa edeceğimi söyledim. Gönül isterdi ki Başkanımız Genç, atama yapılırken beni haberdar etseydi. Ben bu atamayı başkasından duydum. Sonra Başkan'la konuştuk, sorunu çözdük" demişti.

Bu olayın ardından Başkan Ahmet Metin Genç'in Süleyman Aydoğdu'yu görevden aldığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler