Ortahisar nefes alacak!

Ortahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sıcakların artmasıyla birlikte peyzaj çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cadde, sokak, refüj ve bahçelerde çalışmalarına ağırlık veren ekipler kış aylarında zarar gören ağaç ve bitkilerde b

Ortahisar nefes alacak!

Ortahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sıcakların artmasıyla birlikte peyzaj çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Cadde, sokak, refüj ve bahçelerde çalışmalarına ağırlık veren ekipler kış aylarında zarar gören ağaç ve bitkilerde bakım çalışmalarına devam ediyor. Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç yapılan peyzaj çalışmalarının bir nevi yaz mevsimine hazırlık niteliğinde olduğunu belirterek, Ortahisar'ın nefes alması adına ve daha yeşil bir Ortahisar için planlı bir şekilde çalışmaları artıracaklarını söyledi. ,

"Ortahisar'ı yeşillendirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diyen Başkan Genç, "Kış mevsime uygun bitki ve çiçeklerin de dikimini yapan ekiplerimiz Ortahisar'ı daha da yeşil bir hale getirmek için büyük bir özveriyle çalışmalarını yerine getiriyor. Ekiplerimiz eğitim kurumları başta olmak üzere, yeşil alanlardaki diken ve benzeri yabancıl otları temizliyor. Diğer yandan bitki ve fidan dikimi yapıyor. İnşallah her fidan dikimini daha artırarak doğamızı, çevremizi ağaçlarla yeşile boyamanın mücadelesi içinde olacağız. Çünkü dinimizde bize aslında bunu emrediyor. Birçok hadiste ağaçla yeşille ilgili peygamberimizin söylemleri var. Bu anlamda da biz bunu yerine getirmiş oluyoruz. Bu doğa hepimizin, bu doğada hep beraber yaşıyoruz. Ne kadar ağaçla bezenmiş ortam olursa hepimizin gönlü açılıyor.” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler